register begraafplaats lemelerveld, begraafplaats, lemelerveld, algemene begraafplaats lemelerveld, begrafenisvereniging, overlijden, begraven, tarieven, informatie, onderhoud

Stichting Begraafplaats Lemelerveld

Stichting begraafplaats Lemelerveld is een begraafplaats die wordt geexploiteerd door de genoemde vereniging. De leden van de vereniging komen van de leden die deelnemen aan de Begrafenisvereniging de Laatste Eer Lemelerveld. De begraafplaats bestaat uit twee gedeelten: op het eerste deel is het toegestaan een grafsteen te plaatsen met een liggende plaat. Op het tweede gedeelte voorbij het baar huisje mogen alleen graven geplaatst worden met een beplanting o.i.d  van zestig cm voor het graf. Alle paden zijn voorzien van een nummering en a.d.h. van deze nummering kunt u personen gemakkelijk vinden in het register op deze site, als ook in het register zoals dat aan de achterzijde in het baar huisje ligt.

Om de exploitatie en de grafkosten betaalbaar te houden wordt het onderhoudt van de begraafplaats door een groep vrijwilligers gedaan wat een grote besparing geeft.

Stichting Begraafplaats Lemelerveld is te bereiken via onderstaand adres:

Nieuwstraat 17K
8151 BB
Lemelerveld

Beheerder:

Dhr. A. Bergman
T: 06-470874